UTHYRNING

Vi har en flotta av aggregat bestående av:

  • frekvensstyrda filterkärror upp till 100 l/min. 
  • Portabel partikelräknare för kontroll av renheten i hydraulik & smörjsystem. 
  • Vakuumaggregat för borttagning av vatten i hydraulik & smörjsystem i flera olika storlekar från 6 l/min till 73 l/m. 
  • Rigg för rengörning av större system.

HNP006 Vakuumaggregat

HNP006 är ett mobilt vakuumaggregat för renkörning av hydraul- och smörjsystem. Aggregatet tar bort allt fritt vatten och upp till 80 % av det bundna vattnet i oljan samtidigt som all fria gaser och 8+% av de lösta gaserna tas bort. Kapacitet 4.5 l/min och lämpligt mot system med tankvolym upp till 4 kubik.

HNP021 Vakuumaggregat

HNP021 är ett mobilt aggregat för att ta bort bundet och fritt vatten från olja. Aggregatet tar bort upp allt fritt vatten och upp till 80% av det bundna vattnet i oljan. Det tar även bort alla fria gaser och upp till 80% av de lösta gaserna i oljan. Kapaciteten är 20l/m och är lämpligt för system med en tankvolym upp till 3-8kbm

FKMF80C Frekvensstyrd Filterkärra

FKMF80C är en mobil filterkrets för stödfiltrering och renkörning av hydraul- och smörjaggregat. Enheten används också med fördel vid påfyllning av ny olja eller tömning av systemen. Kapacitet frekvensstyrd max 80 l/min, 380V 3-Fas.

PCM400 Partikelräknare

PCM400 är en portabel partikelräknare med intern pump vilket gör maskinen till ett flexibelt verktyg när det gäller att analysera olja online och offline. Enheten går att koppla in direkt på ett mätuttag på maskinen (via minimess) men man kan även ta flaskprov och mäta offline. Maskinen mäter partiklar enligt ISO 4406.2, viskositet, temperatur samt vattenhalt på oljan. 

Kontakta Colly för mer information

Om du har behov av att hyra något aggregat så kontakta antingen din kontakt eller vår kundtjänst på 08-703 01 00 eller info@filter.colly.se

Ladda ned PDF